В ерата на състезания на велики сили Министерството на отбраната е дало

...
В ерата на състезания на велики сили Министерството на отбраната е дало
Коментари Харесай

Пентагонът вижда Русия и Китай като топ съперници

В ерата на надпревари на велики сили Министерството на защитата е дало приоритет на Китай, а по-късно на Русия, като на своите най-големи стратегически съперници. Това разгласи американският министър на защитата Марк Еспър в тирада в центъра на корпорацията " Ранд ". Речта му е на Пентагона.

" Тези ревизионистки сили употребяват хищническа стопанска система, политическа измама и военна мощ в опит да трансформират салдото на силите в своя изгода - и постоянно за сметка на други ", казва Еспър.

И двете страни модернизират своите военни сили и уголемяват своите благоприятни условия за галактическата сфера и киберпространство, добавя шефът на Пентагона, представен от БГНЕС.

" Съединени американски щати и техните сътрудници би трябвало да продължат да пазят нашите основополагащи правила и нашия метод на живот. И ние сме решени да го създадем ", прибавя той.

Според него Китай не може да се съпоставя със Съединени американски щати, когато става дума за флота. И даже Вашингтон да спре да строи кораби, ще минат години, до момента в който Китай го доближи.  " Въпреки това би трябвало да останем първи. Трябва да запазим превъзходството си. И ще продължим да построяваме съвременни кораби, с цел да подсигуряваме, че ще останем най-големия флот в света ", разгласи Еспър.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР